Dorothy Goodwin Hillwalk Tours

Dorothy kwam oorspronkelijk uit een klein stadje in het binnenland van Ierland en volgde een wetenschappelijke studie aan de Universiteit van Dublin (UCD). Dorothy studeerde af te midden van de uitdagingen van de pandemie en droeg bij aan de reactie op Covid-19 door in een testlaboratorium te werken, terwijl ze ook een postdoctorale graad in bedrijfskunde en farmaceutische producten behaalde bij TCD (Technisch College Dublin). Op zoek naar avontuur waagde ze zich voor een winterseizoen naar Frankrijk, waar ze de rol van chaletgastheer in les Trois Vallées op zich nam. Teruggetrokken naar de bergen na een zomer vol surfen en reizen, nam Dorothy voor een tweede winterseizoen de rol aan van chef-kok in een chalet in Val d’Isère.

Door voor Hillwalk Tours te werken als Klantervaring Route Specialist kan Dorothy haar diepe waardering voor het buitenleven harmonieus combineren met haar passie voor het creëren van onvergetelijke momenten voor mensen. Dorothy vindt een diepe weerklank in de toewijding van Hillwalk Tours om lokale bedrijven te ondersteunen en duurzaam toerisme te bevorderen. Bovendien vindt ze enorme vreugde in de positieve en ondersteunende werkomgeving binnen het bedrijf.

Buiten haar werk is Dorothy een fervent liefhebber van buitenavonturen, of het nu gaat om het wandelen over schilderachtige paden, zeilen op rustige wateren, (slecht) carven op ski’s, surfen of zwemmen in de zee. Tijdens haar vrije tijd houdt ze van koken en bakken, waarbij haar huidige culinaire onderneming de kunst van het zuurdesembrood is.

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Kerry Way
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Rustig
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Een Tayto-broodje (typisch Iers, dit is een broodje gevuld met chips van het Ierse merk Tayto)