West Highland Way Hiking Tour Scotland - a waymarker points the way.

Soms heeft u een pauze nodig van al dat gewandel! Gelukkig is er in de regio van de West Highland Way van alles te doen!

Fort William: Volg de route die Harry Potter met de Hogwarts Express stoomtrein nam van Fort William naar Mallaig. Verkozen als de meest schilderachtige treinreis in Schotland – het is echt een magische ervaring! Let op, tickets voor de stoomtrein worden niet door ons geboekt.

Crianlarich/Tyndrum: Neem een dagreis naar Oban – de “Seafood Capital of Scotland” en één van de meest spectaculaire locaties in het hele land. Let op, tickets voor de trein naar Oban worden niet door ons geboekt.

Fort William: Geef uzelf de kans om de iconische Ben Nevis* te beklimmen – de hoogste top in het Verenigd Koninkrijk met 1.344m.

Boek extra dagen1

Kies WAAR u wilt verblijven.

Beslis HOEVEEL NACHTEN u nodig heeft.

Ga naar het BOEKINGSFORMULIER en vul 'Additional Nights Required’ sectie in

De prijs voor een extra nacht op al onze West Highland Way wandelreizen is £ 55 per persoon per nacht of £ 75 voor individuele wandelaars met eigen privékamer. Accommodatie in Tyndrum is £ 60 per persoon per nacht of £ 85 voor individuele wandelaars. Accommodatie in Rowardennan is £ 60 per persoon per nacht  of £ 90 voor individuele wandelaars. Accommodatie in Kingshouse is £ 60 per persoon per nacht of £100 voor individuele wandelaars. Accommodatie in Inveroran is £ 60 per persoon per nacht of £ 110 voor individuele wandelaars. Accommodatie in Bridge of Orchy is £ 90 per persoon per nacht of £ 180 voor individuele wandelaars.

* Beklim deze berg alleen in gunstige weersomstandigheden (goede zichtbaarheid, weinig wind, zonnig & helder weer). Wandelaars dienen in goede conditie te zijn en goede navigatievaardigheden te bezitten voor het geval bij onverwachts slecht weer de zichtbaarheid verslechtert.

1 Als u een extra nacht boekt, houd er dan alstublieft rekening mee dat wij, naar aanleiding van de beschikbaarheid van de B&Bs, soms genoodzaakt zijn om een B&B the boeken in andere aangrenzende plaatsen. Wij regelen het vervoer van en naar de wandelroute. Op de meeste locaties zal dit geen probleem zijn, echter op sommige locaties (e.g. Rowardennan, Inverarnan, Tyndrum, Inveroran, Kingshouse), kan de beschikbaarheid voor problemen zorgen. Voor meer informatie, kunt u gerust contact opnemen met diegene die uw tour aan het boeken is.

2 Let op: als u een extra nacht boekt op een locatie die niet langs de route van uw tour ligt, moet u uw bagage zelf meenemen naar deze locatie.

tyndrum_to_bridge_of_orchy-whw_images.jpg