Which way!? Two hikers try to decide which turn to take next - Rob Roy Way, Scotland

De Rob Roy Way is meer dan slecht een geweldige wandelroute – er zijn nog veel meer andere leuke dingen te doen!

Callander/Killin: Deze rustig maar interessante dorpjes zijn ideaal om te ontspannen en die vermoeide ledematen te laten rusten.

Aberfeldy: Geniet van de aroma en smaak van authentieke Schotse whisky tijdens een rondleiding van Dewar’s World of Whisky.

Pitlochry: Geef uzelf de kans om de Ben Vrackie* te beklimmen* – een direct pad vanuit Pitlochry brengt u naar de top op 841m.

Boek Extra Dagen

Kies WAAR u wilt verblijven.

Beslis HOEVEEL NACHTEN u nodig heeft.

Ga naar het BOEKINGSFORMULIER en vul de 'Additional Nights Required’ sectie in.

De prijs voor een extra nacht op al onze Rob Roy Way wandelreizen is £ 50 per persoon per nacht of £ 60 voor individuele wandelaars met eigen privékamer. Accommodatie in Aberfeldy en Pitlochry is £ 50 per persoon per nacht of £ 65 voor individuele wandelaars. Accommodatie in Strathyre en Lochearnhead is £ 50 per persoon per nacht of £ 70 voor individuele wandelaars. Accommodatie in Drymen is £ 55 per persoon per nacht en £ 75 voor individuele wandelaars.

* Beklim deze berg alleen in gunstige weersomstandigheden (goede zichtbaarheid, weinig wind, zonnig & helder weer). Wandelaars dienen in goede conditie te zijn en goede navigatievaardigheden te bezitten voor het geval bij onverwachts slecht weer de zichtbaarheid verslechtert.

1 Let op: als u een extra nacht boekt op een locatie die niet langs de route van uw tour ligt, moet u uw bagage zelf meenemen naar deze locatie.

ben_lomond_hiking-images_west_highland_way.jpg