Taking a break from the Great Glen Way hiking trail on the shores of Loch Ness, Scotland

Geef die vermoeide benen wat rust en verken een aantal van de andere bezienswaardigheden van de Great Glen!

Fort Augustus/Drumnadrochit: Ga op een boottocht op zoek naar het monster van Loch Ness. Bezoek de prijzenwinnende expositieruimtes over ‘Nessie’ in Drumnadrochit.

Fort William: Volg de route die Harry Potter met de Hogwarts Express stoomtrein nam van Fort William naar Mallaig. Verkozen als de meest schilderachtige treinreis in Schotland – het is echt een magische ervaring!

Inverness: Neem een begeleide dagtrip naar het eiland Skye of de Orkney eilanden*– twee van de mooiste plekken van heel Schotland.

Boek Extra Dagen

Kies WAAR u wilt verblijven.

Beslis HOEVEEL NACHTEN u nodig heeft.

Ga naar het BOEKINGSFORMULIER en vul de 'Additional Nights Required’ sectie in.

De prijs voor een extra nacht op al onze Great Glen Way wandelreizen is £ 50 per persoon per nacht of £ 60 voor individuele wandelaars met eigen privékamer. Accommodatie in Drumnadrochit en Inverness is £ 50 per persoon per nacht of £ 75 voor individuele wandelaars. Accommodatie in Fort William is £ 55 per persoon per nacht of £ 75 voor alleenreizende wandelaars.

* Dagreizen naar de Orkney eilanden alleen van juni tot medio september.

1 Let op: als u een extra nacht boekt op een locatie die niet langs de route van uw tour ligt, moet u uw bagage zelf meenemen naar deze locatie.

tyndrum_to_bridge_of_orchy-whw_images.jpg