Wandelen in Connemara in het westen van Ierland

Het westen van Ierland is een magische plek, vol met vriendelijke mensen en interessante dingen te doen- neem de tijd om het goed te bezichtigen!

Oughterard: Lough Corrib staat bekend over de hele wereld als een ideale plek voor forelvissen. Wij helpen u graag met het huren van een klein een bootje en een hengel, zodat u een rustige dag op het meer kunt doorbrengen.

Aran Islands/Westport: Bekend als bolwerk van Ierse traditionele muziek. Deze plaatsen lijken te dansen op het ritme van een bodhrán en het vrolijke deuntje van een Ierse fiddle. 

Leenane: Als u op zoek bent naar activiteiten die de adrenaline laten stromen, dan zijn er voldoende plaatselijke avontuurcentra die van alles aanbieden om uw hartslag te doen versnellen: van kajakken en surfen tot abseilen en bungeejumpen!

Boek extra dagen

Kies WAAR u wilt verblijven.

Beslis HOEVEEL NACHTEN u nodig heeft.

Ga naar het BOEKINGSFORMULIER en vul 'Additional Nights Required’ sectie in

De kosten voor een extra nacht op al onze West of Ireland/Connemara wandelreizen is € 45 per persoon per nacht of € 55 voor individuele wandelaars met eigen privékamer.

* Accommodatie in Dublin vanaf €80 per persoon per nacht of vanaf €130 voor 1 persoon.

* Accommodatie in Galway vanaf €55 per persoon per nacht of vanaf €70 voor 1 persoon.

* Accommodatie in Shannon vliegveld vanaf €140 per kamer.

1 Let op: als u een extra nacht boekt op een locatie die niet langs de route van uw tour ligt, moet u uw bagage zelf meenemen naar deze locatie.

wicklow_way_glendalough.jpg