De Kerry Way - Wandelen rond de Ring of Kerry in Ierland

Dag 1: Aankomst in Killarney

Vanaf uw aankomstpunt, maak gebruik van de openbaar vervoer informatie die wij u verstrekken, om uw reis naar Killarney te maken.

Dag 2: Black Valley - Killarney

Afstand 19km • Gemiddelde Wandeltijd: 5 – 7 uur • Hoogteverschil (↑) 420m

Een boottocht in de ochtend over de bekende Killarneymeren, onder begeleiding van een lokale gids, voert u mee in de sfeer van een geweldige tour. Al snel bevindt u zich diep in de afgelegen Black Valley, waarvandaan u de weg terug te voet aflegt over een oud pad door de bergen. Onderweg kan u stoppen bij Muckross House & Gardens - het hoogtepunt van het Killarney National Park.

Dag 3: Black Valley - Glencar

25km • 7 - 10 uur • (↑) 810m

Note: Hoewel deze wandeltocht in zijn geheel wordt aangemerkt als ‘Gemiddeld’, is deze wandeling 'Uitdagend'. Als gevolg van de afgelegen aard van de regio is er helaas geen gemakkelijke manier om dit gedeelte van de wandeltocht voor u te verkorten. De geweldige uitzichten zullen uw beloning zijn!

Vandaag ziet u waarschijnlijk meer schapen dan mensen, omdat u bij het meest woeste landschap van Ierland bent aangekomen. Dankzij twee spitse kuitenbijtende bergkammen, worden uw beenspieren flink op de proef gesteld, maar, zoals altijd zijn de fantastische uitzichten het meer dan waard.

glendalough_celtic_cross.jpg