Wandelen op de Dingle Way

Af en toe heeft u vast een pauze nodig van al dat gewandel. Gelukkig zijn er vele leuke activiteiten die u kunt doen op het schiereiland Dingle!

Dingle Town: 25 jaar geleden verscheen een schattige tuimelaar in de haven van Dingle en deze dolfijn maakt sindsdien vrienden met iedereen. Zwemmen of varen in de vroege ochtend met 'Fungi' is zeker een aanrader!

Dingle/Dunquin: Neem een stap terug in de tijd met een korte boottocht naar de Blasket eilanden - een speciale plaats doordrenkt van geschiedenis en literaire cultuur. Let op: tickets voor de Blasket-eiland tours worden niet door ons beboekt.

Ballyferriter: Doe in de ochtend een poging een aardewerk te maken in het beroemde atelier van Louis Mulcahy. Bezoek vervolgens in de middag de 6e eeuwse Gallarus oratorium.

Boek extra dagen

Kies WAAR u wilt verblijven.

Beslis HOEVEEL NACHTEN u nodig heeft.

Ga naar het BOEKINGSFORMULIER en vul de 'Extra Nachten/Andere Verzoeken’ sectie in

De kosten voor extra nachten tijdens uw Dingle Way tour beginnen vanaf € 45 per persoon per nacht en vanaf € 55 voor individuele wandelaars met eigen privékamer.

U kunt ook extra nachten toevoegen op een aantal andere populaire locaties in Ierland: Cork, Galway etc. Informeer a.u.b. bij het reserveren. De kosten van deze extra nachten variëren per locatie en geboekte datum.

Let op: als u extra nachten boekt op een locatie die niet langs de route van uw tour ligt, moet u uw eigen arrangementen treffen om uw bagage naar deze locatie over te zetten.

guinness.jpg