Wandelen op de Dingle Way

Af en toe heeft u vast een pauze nodig van al dat gewandel. Gelukkig zijn er vele leuke activiteiten die u kunt doen op het schiereiland Dingle!

Dingle Town: 25 jaar geleden verscheen een schattige tuimelaar in de haven van Dingle en deze dolfijn maakt sindsdien vrienden met iedereen. Zwemmen of varen in de vroege ochtend met 'Fungi' is zeker een aanrader!

Slea Head/Dunquin: Maak de korte boottocht naar de Blasket eilanden - een plaats doordrenkt van geschiedenis en literaire cultuur en een herinnering aan het leven in Ierland vele jaren geleden.

Ballyferriter: Doe in de ochtend een poging een aardewerk te maken in het beroemde atelier van Louis Mulcahy. Bezoek vervolgens in de middag de 6e eeuwse Gallarus oratorium.

Boek extra dagen1

Kies WAAR u wilt verblijven.

Beslis HOEVEEL NACHTEN u nodig heeft.

Ga naar het BOEKINGSFORMULIER en vul 'Additional Nights Required’ sectie in

De kosten voor een extra nacht op al onze Dingle Way wandelreizen is € 45 per persoon per nacht of € 55 voor individuele wandelaars met eigen privékamer.

* Accommodatie in Dublin vanaf €80 per persoon per nacht of vanaf €130 voor 1 persoon.

* Accommodatie in Cork is €55 per persoon per nacht of €70 voor 1 persoon.

1 Als u een extra nacht boekt, houd er dan alstublieft rekening mee dat wij, naar aanleiding van de beschikbaarheid van de B&Bs, soms genoodzaakt zijn om een B&B the boeken in andere aangrenzende plaatsen. Wij regelen het vervoer van en naar de wandelroute. Op de meeste locaties zal dit geen probleem zijn, echter op sommige locaties (e.g. Slea Head, Dunquin, Scraggane Pier), kan de beschikbaarheid voor problemen zorgen. Voor meer informatie, kunt u gerust contact opnemen met diegene die uw tour aan het boeken is.

2 Let op: als u een extra nacht boekt op een locatie die niet langs de route van uw tour ligt, moet u uw bagage zelf meenemen naar deze locatie.

sheeps_head_way_peakeen.jpg