Sheeps Head Way, West Cork Walking Trail Ireland

De Burren-regio loopt over van cultuur en geschiedenis. Wij bevelen u aan om tijdens het wandelen een stop te maken in een van deze plaatsen:

Doolin: Dit rustige vissersdorp is sinds de jaren ’70 bekend als de traditionele muziekhoofdstad van Ierland. Geniet van live muzieksessies in de wereldberoemde pubs van Doolin. Bezoek de nabijgelegen grot van Doolin en bekijk de ‘Grote Stalactiet’ of maak een boottocht naar de Kliffen van Moher.

Lahinch:Verken de winkels, restaurants en kunstgalerijen in deze bruisende kuststad. Het prachtige strand nodigt uit tot zwemmen – of waarom niet een surfles nemen bij een van de plaatselijke surfscholen?

Ballyvaughan: Geniet van heerlijke maaltijden en drankjes in de pubs en restaurants van dit charmante kustdorp. Bezoek de Ailwee grot, de meest spectaculaire grot van Ierland en bekijk het kunstige vliegwerk van arenden, valken, haviken en uilen in het roofvogelcentrum, het Birds Of Prey Centre.

Boek extra dagen

Kies WAAR u wilt verblijven.

Beslis HOEVEEL NACHTEN u nodig heeft.

Ga naar het BOEKINGSFORMULIER en vul 'Additional Nights Required’ sectie in

De kosten voor een extra nacht op al onze Burren Way wandelreizen is € 45 per persoon per nacht of € 55 voor individuele wandelaars met eigen privékamer.

* Accommodatie in Dublin vanaf €80 per persoon per nacht of vanaf €130 voor 1 persoon.

* Accommodatie in Galway vanaf €55 per persoon per nacht of vanaf €70 voor 1 persoon.

* Accommodatie in Shannon vliegveld vanaf €140 per kamer.

1 Let op: als u een extra nacht boekt op een locatie die niet langs de route van uw tour ligt, moet u uw bagage zelf meenemen naar deze locatie.

hikers_in_ireland.jpg