Wandelen op het eiland Dursey langs de Beara Way in Ierland

Neem zeker de tijd om te ontspannen en uw batterijen op te laden - u zult snel ontdekken dat er meer te doen is op het Beara schiereiland dan wandelen!

Glengarriff/Castletownbere/Kenmare: Het is nooit moeilijk om een pub in Ierland the vinden en er kunnen zo vanuit het niets traditionele Ierse muzieksessies ontstaan.

Allihies: Met gezellig gekleurde huisjes, een zandstrand en een mooi uitzicht om elke hoek, is dit gastvrije en pittoreske dorpje aan het einde van het schiereiland Beara de perfecte plek om je batterijen op te laden.

Kenmare: Grenzend aan zowel het schiereiland Beara als aan de Ring van Kerry, Kenmare is een bruisend stadje met prijzenwinnende hotels, restaurants en galerijen dieplaatselijke hand- en kunstwerken verkopen.

Boek extra dagen

Kies WAAR u wilt verblijven.

Beslis HOEVEEL NACHTEN u nodig heeft.

Ga naar het BOEKINGSFORMULIER en vul de 'Extra Nachten/Andere Verzoeken’ sectie in

De kosten voor extra nachten tijdens uw Beara Way tour beginnen vanaf € 45 per persoon per nacht en vanaf € 55 voor individuele wandelaars met eigen privékamer.

U kunt ook extra nachten toevoegen op een aantal andere populaire locaties in Ierland: Dublin (Dun Laoghaire), Cork, Galway etc. Informeer a.u.b. bij het reserveren. De kosten van deze extra nachten variëren per locatie en geboekte datum.

Let op: als u extra nachten boekt op een locatie die niet langs de route van uw tour ligt, moet u uw eigen arrangementen treffen om uw bagage naar deze locatie over te zetten.

sheep_ireland_walking_tour.jpg