Wandelen op het eiland Dursey langs de Beara Way in Ierland

Neem zeker de tijd om te ontspannen en uw batterijen op te laden - u zult snel ontdekken dat er meer te doen is op het Beara schiereiland dan wandelen!

Glengarriff/Castletownbere/Kenmare: Het is nooit moeilijk om een pub in Ierland the vinden en er kunnen zo vanuit het niets traditionele Ierse muzieksessies ontstaan.

Dursey Sound: Met een slaapkamer met uitzicht op de Atlantische Oceaan, is dit zeker een van de meest pittoreske en ontspannende plaatsen in Ierland - de perfecte plek om uw batterijen op te laden.

Kenmare: Grenzend aan zowel het schiereiland Beara als aan de Ring van Kerry, Kenmare is een bruisend stadje met prijzenwinnende hotels, restaurants en galerijen dieplaatselijke hand- en kunstwerken verkopen.

Boek extra dagen

Kies WAAR u wilt verblijven.

Beslis HOEVEEL NACHTEN u nodig heeft.

Ga naar het BOEKINGSFORMULIER en vul 'Additional Nights Required’ sectie in

De kosten voor een extra nacht op al onze Beara Way wandelreizen is € 45 per persoon per nacht of € 55 voor individuele wandelaars met eigen privékamer.

* Accommodatie in Dublin vanaf €80 per persoon per nacht of vanaf €130 voor 1 persoon.

* Accommodatie in Cork is €55 per persoon per nacht of €70 voor 1 persoon.

1 Let op: als u een extra nacht boekt op een locatie die niet langs de route van uw tour ligt, moet u uw bagage zelf meenemen naar deze locatie.

killarney_national_park.jpg