Hadrian's Wall Path Tour Engeland - Muur van Hadrianus.

Geniet van het Hadrian’s Wall pad in uw eigen tempo.

Onze rustige wandelreizen zijn ontworpen met de parttime wandelaar in gedachten. Mensen voor wie het maken van foto’s, het ontmoeten van de plaatselijke bevolking en het genieten van een lange lunch net zo belangrijk zijn als de wandeling zelf.

Met deze tours brengt u meer tijd door in de meest interessante centrale delen van de Muur van Hadrianus en ze geven u de kans om de Muur en andere overblijfselen van het Romeinse Groot-Brittannië te verkennen.

Voor een kortere “extra rustige tour” met extra bezichtigingstijd raden we u aan om een 5-Daagse of 6-Daagse Rustige tour te boeken en extra dagen toe te voegen, om de aanbevolen attracties te bezoeken.

Rustige Wandelreizen
Gemiddelde dagelijkse wandeling: 13-15km
Gemiddelde wandeltijd: 3-5 uur per dag

klik hier voor een gedetailleerde uitleg over de niveau verschillen van onze wandeltochten.

 

Vanwege beperkte accommodatieopties op sommige locaties tijdens uw tour, zijn we soms genoodzaakt om u te boeken in een accommodatie waarvoor vervoer van/naar het vertrek-/eindpunt van uw wandeling nodig is. Mogelijk moeten we u ook meerdere nachten in dezelfde accommodatie boeken om meerdere locaties te dekken. De kosten hiervan zijn inbegrepen in uw standaard tourprijs en hebben geen invloed op uw wandelroute.

walking_ coast_to_coast_hiking_trip_england.jpg