Broadway in de Cotswolds - Wandelingen op de Cotswold Way in Engeland

Geef die vermoeide benen wat rust en verken een aantal van de andere bezienswaardigheden van de Cotswolds!

Chipping Campden: Deze charmante middeleeuwse marktstad wordt gezien als de mooiste van alle Cotswold stadjes met haar mooie honingkleurige gebouwen die dateren uit de 15e eeuw.

Painswick: Het is perfect gelegen voor een pauze halverwege, deze gezellige 18e-eeuwse marktstad biedt veel om te ontdekken, zoals Rococo Garden, een 19e-eeuws juweeltje, gelegen in een verborgen Cotswold-vallei.

Bath: De historische stad Bath met haar glorieuze Georgische architectuur en 2000 jaar oude Romeinse baden is een door UNESCO beschermd gebied. Deze bruisende stad met haar mooie open ruimtes en vele bezienswaardigheden staat ook bekend vanwege haar cafés en restaurants.

Boek Extra Dagen

Kies WAAR u wilt verblijven.

Beslis HOEVEEL NACHTEN u nodig heeft.

Ga naar het BOEKINGSFORMULIER en vul de 'Extra Nachten/andere Verzoeken’ sectie in.

De kosten voor een extra nacht op al onze Cotswold Way wandelreizen zijn vanaf £ 55 per persoon per nacht of  vanaf £ 70 voor individuele wandelaars met eigen privékamer.

Let op: als u extra nachten boekt op een locatie die niet langs de route van uw tour ligt, moet u uw eigen arrangementen treffen om uw bagage naar deze locatie over te zetten.

walking_ coast_to_coast_hiking_trip_england.jpg