Sarah McNamara Hillwalk Tours

Sarah groeide op in het mooie Limerick City en bracht elke zomer door in de schilderachtige badplaats Kilkee, Co Clare. Ze had geen idee dat de rituele familywandeling langs de Dunlicky kliffen, in regen of zonneschijn en vaker dan ze zich kan herinneren, haar een levenslange liefde zou geven voor het buitenleven en de zee. Ze kwam eerst naar Galway om aan de universiteit te studeren en net als vele andere wist ze dat ze altijd naar deze stad zou terugkeren. Na een wereldreis en vervolgens 5 jaar werken in Dublin kwam deze wens uit. Gezien haar achtergrond in Customer Insights en haar liefde voor bergwandelen was de gelegenheid om bij Hillwalk Tours te werken iets dat ze niet kon negeren.

Als Product Manager houdt Sarah toezicht op het team dat belast is met het handhaven van onze huidige hoge normen en het opzetten van spannende nieuwe routes. Het Productteam gebruikt de directe feedback van onze wandelaars om verbeteringen te maken aan onze tours en al deze suggesties en en nieuwe ideeën maken elke werkdag interessant.

Sarah is lid van de Galway Walking Club en brengt haar zondagen door met wandelen in de heuvels en bergen in het prachtige Connemara, haar favoriete plek ter wereld. Ze is extreem gepassioneerd door zwemmen in open water en neemt deel aan vele races en uithoudingsuitdagingen. Om te ontspannen kijkt ze graag naar sport met vrienden en familie,met name Munster Rugby en het Ierse voetbalteam.

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen West of Ireland / Connemara
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Uitagend
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: (Veel) Snacks en snoepjes