Sandra Grahl Hillwalk Tours

Sandra’s passie voor duurzaam reizen en onderwijs kwam voort uit haar deelname aan een ontwikkelingseducatieproject in Zanzibar tijdens haar middelbare schooltijd. Sindsdien heeft ze altijd gezocht naar manieren om beide in haar leven te combineren. Sandra studeerde Sociologie en Pedagogische Wetenschappen en werkte een aantal jaren bij klanten in het hoger onderwijs. Haar lange reis-bucketlist (of liet ze liever haar camera de wereld zien?) bracht haar naar wandelparadijzen in Scandinavische landen, Groot-Brittannië, Spanje, Nieuw-Zeeland en Japan. Het kleine stadje in de buurt van Berlijn waar ze opgroeide, was in ieder geval altijd haar vertrekpunt dankzij haar gehechtheid aan haar familie.

Tijdens het zoeken naar een nieuwe plek die haar thuis heet, werd ze verliefd op het prachtige Galway en voegde zich bij het Hillwalk Tours-team, enthousiast om haar reisplanningservaring te gebruiken om mensen, natuur en culturen met elkaar te verbinden. Wetende dat de kleine details wandelen onvergetelijk maken, helpt ze klanten graag in haar rol als Customer Experience Specialist met alle komende vragen in zowel het Duits als het Engels om hen voor te bereiden op hun wandelavonturen.

Naast haar werk houdt Sandra van fotografie, joggen en schrijven. Hoewel ze graag tijd doorbrengt in de natuur, zou ze nooit “nee” zeggen tegen een luie dag thuis met haar dierbaren of met een goed boek – het belangrijkste is dat een kop (… of twee …) heerlijke koffie binnen handbereik is 😊

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Sheep's Head Way
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Rustig
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Een camera