Roisin Gillen Hillwalk Tours

Roisin komt oorspronkelijk uit Co. Fermanagh in het noorden van Ierland. Ze groeide op op het platteland, omringd door de meren en natuurlijke schoonheid die Fermanagh biedt. Ze verhuisde naar Schotland op 18-jarige leeftijd om te studeren en bracht een jaar door in Granada, Spanje als onderdeel van haar diploma. Het verkennen van de bergen en kustgebieden van Spanje was een geweldige ervaring, maar het deed haar ook het geweldige landschap hier in Ierland waarderen! Hillwalk Tours trok haar aandacht omdat het het Ierse toerisme in zijn meest natuurlijke vorm promoot. Het geeft haar ook de kans om haar taalvaardigheden te gebruiken en klanten van verschillende nationaliteiten te bereiken.

Haar rol in Hillwalk Tours is Sales & Customer Support Adviseur, en daarom is zij vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten die geïnteresseerd zijn in het boeken van een van onze wandelreizen. Ze maakt deel uit van een multicultureel verkoopteam dat geweldig is voor onze klanten, omdat we advies kunnen geven in veel verschillende talen! Ze werkt voornamelijk met Engelstalige en Spaanstalige klanten. In haar rol streeft ze ernaar ervoor te zorgen dat aan alle behoeften van de klanten wordt voldaan en dat ze een onvergetelijke ervaring met Hillwalk Tours hebben.

Roisin komt uit een muzikale familie en zingt al op jonge leeftijd op bruiloften met haar moeder en zus. Ze speelt ook fluit. In haar vrije tijd luistert ze graag naar de muzikanten in Galway, zowel in de bars als op straat. Ze houdt van roadtrips en het verkennen van nieuwe plaatsen – ze werkt momenteel aan een bucketlist vande  Wild Atlantic Way!

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Dingle Way
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gemiddeld
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Een GoPro