Pauline Lemaire Hillwalk Tours

Pauline groeide op tussen Noord-Frankrijk, in de buurt van Lille en de prachtige stad Caïro in Egypte. Omringd door de piramides, een van de zeven wereldwonderen, en de Vlaamse architectuur van Lille, had ze het reizen altijd in hart en nieren en ontwikkelde ze snel een enorme ambitie om zoveel mogelijk delen van de wereld te zien. Ze besloot natuurlijk om toerisme te studeren en liep stage in Dublin, Praag en Bangkok. Ondertussen reizde ze nog meer, naar Europa en Azië om haar zelfvertrouwen als solo-reiziger te vergroten, taalbarrières te overwinnen en een geheel nieuwe manier van leven te ervaren. Na het behalen van haar masterdiploma besloot ze terug te gaan naar een land dat haar hart al had geraakt voor de schoonheid van de landschappen en de ongelooflijke vriendelijkheid van de mensen: Ierland! Ervan overtuigd dat de beste manier om een ​​land, het landschap, de cultuur en de mensen te ontdekken via wandelen is, besloot ze zich bij Hillwalk Tours aan te sluiten om haar ervaringen met andere reizigers te delen.

Pauline maakt deel uit van het Sales en Customer Support Team en werkt voornamelijk met Engelstalige en Franse wandelaars die op zoek zijn naar avonturen. Ze geniet vooral van het lezen van de verhalen van wandelaars en doet altijd haar best om hen te helpen de perfecte reis te vinden, zelfs als het haar een beetje jaloers maakt! Ze is ook verantwoordelijk voor het boeken van de tours en neemt regelmatig contact op met onze verschillende leveranciers, zodat ze nu vloeiend de Schotse, Ierse en Engelse accenten verstaat!

Op haar vrije dagen besteedt Pauline graag tijd aan het invullen van haar bullet journal met avonturen, citaten en doodles, omdat creatief  bezig zijn veel voor haar betekent. Ze houdt van doe-het-zelfprojecten en kan uren doorbrengen met het personaliseren van kerstcadeaus of leren origami te maken. Ze houdt ook van het uiten van haar creativiteit door middel van eten, en  probeert haar culinaire experimenten vaak uit op haar vrienden! Haar moeder is altijd een geweldige kok geweest en Pauline voelt dat zij haar inspiratie is. Als een grote fijnproever, is ze altijd in voor het proberen van nieuw eten en drinken, het bekijken van kookdocumentaires of gewoon experimenteren met nieuwe recepten thuis.

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Cotswold Way
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gemiddeld
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Een camera 📸