Patrizia Sacco Hillwalk Tours

Patti komt oorspronkelijk uit het zuidwesten van Duitsland. Opgegroeid met twee culturen, Italiaans en Duits, vond ze andere landen altijd al fascinerend en droomde ervan om in het buitenland te wonen sinds ze een tiener was. Na te hebben gewoond in Engeland, Frankrijk en Zweden, waar ze European Studies studeerde in Malmö, vond ze het tijd om een ​​nieuw avontuur te beginnen en verhuisde naar Galway, waar ze zich bij het Sales & Customer Support-team bij Hillwalk Tours voegde.

Als adviseur voor verkoop en klantenondersteuning is Patti het eerste aanspreekpunt voor veel klanten en beantwoordt e-mails in het Duits en Engels. Ze boekt wandeltochten voor onze wandelaars en zorgt ervoor dat iedereen de beste ervaring heeft tijdens hun wandelvakantie. Werken in een geweldig team met mensen uit verschillende landen is zeer de moeite waard en het helpen om mensen hun best mogelijke vakantie te plannen en daarna te horen over hun avonturen maakt dit werk de perfecte match!

In haar vrije tijd zul je Patti waarschijnlijk  ergens in Galway vinden, op zoek naar de beste cafés voor coffie, en je zult haar nooit zien zonder een boek! Ze houdt ervan tijd door te brengen met haar vrienden en naar concerten te gaan, evenals van alles kunstzinnigs, zoals schilderen met olieverf en creatief schrijven. Patti houdt ook van reizen en alles verkennen wat Europa en de wereld te bieden heeft. Het levendige stadje Galway is de perfecte plek om te wonen, vindt ze, want het biedt een geweldige mix van mooie wandelingen langs de ze en sociaal zijn met af en toe een pint of een gemberbiertje.

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Beara Way
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gentle
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Snacks 🍫