Misja Weesjes Hillwalk Tours

Misja Weesjes komt uit  Nederland en verhuisde naar Ierland toen ze 13 was. Ze bracht de rest van haar jeugd door tussen de twee landen, bracht de zomers door met kamperen in Nederland en Europa met haar vader en broers, en de rest van het jaar op hol in Galway. Op 18-jarige leeftijd verhuisde ze terug naar Nederland om voor een studie in de horeca, maar de verleiding van zowel haar familie als de wilde open plekken in het westen van Ierland bleek te veel en ze verhuisde terug naar Galway en deze stad is sindsdien haar thuis. Misja studeerde Engels en filosofie aan de universiteit in Galway, heeft ook een postgraduaat studie voltooit.  Ze heeft vervolgens in verschillende functies gewerkt, terwijl ze haar gezin opvoedde. Ze was op zoek naar een nieuwe uitdaging toen een vacature bij een lokaal gevestigde touroperator haar aandacht trok …

Ze vindt het heel leuk om deel van het Productteam uit te maken bij Hillwalk Tours. Samen met haar collega’s creëert ze de inhoud en documentatie voor tours, brengt verbeteringen aan en ze gaat regelmatig op pad op de verschillende wandelpaden, om de routebeschrijvingen, accommodaties en alle andere delen te controleren die er allemaal in gaan om een ‘Hillwalk Tours’ tour maken.

In haar vrije tijd houdt Misja ervan om (nog meer) te wandelen, op grote  en kleine avonturen te gaan en om meer tijd door te brengen met het reizen naar alle plaatsen op de wereld waar ze nog niet is geweest. Ze is ook een schrijfster en een grote lezer en houdt van niets beters dan de avonturen van een dag af te sluiten met een boek naast een kampvuur en er vervolgens over te schrijven.

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Cotswold Way
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gemiddeld
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Een goed camera 📸