Mathieu Pegeot Hillwalk Tours

Mathieu komt oorspronkelijk uit Oost-Frankrijk, niet ver van waar Frankrijk, Zwitserland en de grenzen van Duitsland elkaar ontmoeten. Zijn avontuurlijkheid bracht hem ertoe om in Engeland te studeren en in Spanje te werken voordat hij een Amerikaanse roadtrip van 17.000 km maakte en de padenvan maar liefst 28 nationale parken loopte. Toen besefte hij het belang van het vervullen van zijn dromen en besloot hij naar Ierland te verhuizen – een land dat hem altijd heeft gefascineerd – in de hoop zijn liefde voor open ruimtes te combineren met zijn marketingachtergrond. Mathieu vond Hillwalk Tours en zijn droom kwam uit!

Als Content Marketing Editor maakt Mathieu – samen met zijn collega Rebekka – regelmatig de inspirerende inhoud die je op onze Facebook-, Instagram- en Twitter-pagina’s ziet en de nieuwsbrieven die we versturen. Hij heeft ook een scherp oog voor het creëren van aantrekkelijke ontwerpen en vindt het leuk om prachtige foto’s te vinden, de inhoud en gebruikerservaring van de website te verbeteren en te spelen met coderegels.

In zijn vrije tijd is Mathieu een regelmatige halve marathonloper en wordt hij vaak gezien rond Galway Bay, zich klaar makend voor Connemarathon en Dingle Marathon – zijn twee favoriete hardloopevenementen. ‘Omdat er niets beter is dan het landschap en de schapen die je aanmoedigen!’ Hij houdt ook van het bijwonen van hardrock- en country- / folk muziek evenementen in heel Europa en het brouwen van zijn eigen bier (als je geluk hebt, laat hij je misschien proeven van zijn laatste partij Ierse stout!).

De Hillwalk Tour die hij zou kiezen West Highland Way
Het wandeltocht niveau die hij zou kiezen Uitagend
Het item dat hij zou meenemen op een wandeltocht Een powerbank 🔋