Marie Hough Hillwalk Tours

Marie groeide op in een klein dorp in het graafschap Roscommon. Toen Marie klaar was met haar middelbare schoolopleiding, besloot ze de overstap te maken naar Galway City, waar ze Commerce studeerde aan NUI Galway, gespecialiseerd in Human Resource Management. Tijdens haar studie aan de universiteit bracht ze haar weekenden door als serveerster in een hotel in Athlone. Na drie jaar studeren was Marie opgetogen toen ze de kans kreeg om met Hillwalk Tours te werken.

Als HR- en financieel medewerker is Marie een van de eerste aanspreekpunten voor dagelijkse HR- en financiële vragen. Marie werkt samen met haar manager Eimear om ervoor te zorgen dat onze medewerkers gelukkig zijn op het werk. Ze vindt het leuk om onze bedrijfsuitjes en gezondheids- en welzijnsevenementen te plannen en coördineren. Marie helpt ook bij het wervingsproces en het aan boord gaan van nieuwe teamleden. Samen met haar collega Katalin zorgt Marie ervoor dat de financiële afdeling een uitstekend serviceniveau levert aan onze leveranciers door leveranciersbetalingen voorafgaand aan de rondleiding door de klant te verwerken en al hun betalingsvragen te beantwoorden.

Marie is een GAA-fanaat! Ze was een actief lid van zowel Ladies Football en Camogie met haar lokale club. Ze heeft op alle niveaus meegedaan en veel provinciale medailles ontvangen. Marie geniet van vele buitenactiviteiten, van fietsen tot wandelen met haar honden in het prachtige landschap in het weekend. Marie houdt van reizen en geniet van een regelmatige weekend stedentrip! Marie heeft in 2017 3 weken door Europa gereisd, en sindsdien heeft ze haar reizen over het continent voortgezet! Ze is enthousiast om te zien wat verschillende delen van de wereld te bieden hebben!

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Camino Frances
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gemiddeld
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Een powerbank 🔋