Luisa Golz Hillwalk Tours

Luisa groeide op in een klein stadje genaamd Waltrop in het industriële Ruhrgebied van Duitsland. Toen haar broer terugkeerde van een schooluitwisselingsprogramma in Alaska, kreeg Luisa ook de reismicrobe. Omdat ze haar Engels wilde verbeteren (en veel Riverdance had bekeken!), Koos ze Ierland en bracht ze zes maanden door als uitwisselingsstudent in het “zonnige zuidoosten”, in County Tipperary. Luisa was gefascineerd door de vriendelijkheid van de mensen en ze hield van het gevarieerde en prachtige landschap van Ierland. In augustus 2011 kreeg Luisa een baan in Kilkenny en slechts een jaar later schreef ze zich in op Waterford technisch Instituut in de opleiding Toerisme Marketing. Na haar studies wilde Luisa graag een baan in de toeristische sector.

Toen Luisa een baan bij Hillwalk Tours kreeg aangeboden, was ze verheugd dat ze haar carrière kon voortzetten in het veld waaraan ze de afgelopen drie jaar had gestudeerd. Luisa begon in een verkoop- en klantenondersteuningsrol en ging daarna snel over tot product coördinator in het Product Team. Haar rol draait om productverbetering, het omgaan met feedback van klanten en leveranciers, het opzetten van nieuwe tours en het af en toe lopen van paden.

In haar vrije tijd zorgt Luisa graag voor haar paard Polly, doet ze yoga en rent ze in de natuur. Luisa heeft ook een grote interesse in ambachtelijk eten en drinken, koken en nieuwe restaurants uitproberen. Gelukkig is Galway een geweldige plek om aan al deze activiteiten deel te nemen!

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Beara Way
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gemiddeld
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Comfortabele kleding 👚