Katalin McGreal Hillwalk Tours

Katalin werd geboren in Hongarije en groeide op in een klein stadje in het schilderachtige Bakony-gebergte, niet ver van het Balatonmeer; beide hoog aangeschreven toeristische bestemmingen. Haar eerste uitstapje in de toeristische sector kwam tot stand toen ze tijdens haar zomervakantie op de middelbare school begon te werken als toeristengids in de prachtig sierlijke cisterciënzer bibliotheek in haar lokale stad, Zirc. Maar de grote stad roepte en ze ging financiën en economie studeren in Boedapest. Nadat ze haar Ierse echtgenoot had ontmoet terwijl ze beiden in Boedapest werkten, besloten ze terug te gaan naar Dublin in Ierland. Later verhuisden ze naar Galway en nadat ze Hillwalk Tours had gevonden, keerde Katalin ook terug naar de toeristenindustrie en herontdekte ze haar eerste passie.

Als Finance Specialist is Katalin – samen met haar collega Marie – verantwoordelijk voor de betalingen aan de leveranciers van Hillwalk Tours, en beantwoord ook hun vragen over terugbetalingen aan klanten en financiële rapportage. Ze vindt het leuk om ervoor te zorgen dat het betalingsproces soepel verloopt en dat de leveranciers ook blij zijn met de service die ze van Hillwalk Tours ontvangen.

In haar vrije tijd houdt Katalin ervan om het Ierse platteland op te gaan. Haar favoriete buitenactiviteiten zijn onder meer wandelen in de Burren en Connemara, wandelen op het terrein van Kylemore Abbey of gewoon wandelen langs de ‘Prom’ in Galway.

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Burren Way
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gemiddeld
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Een goede regenjas 🧥