Jason Escobedo Fox Hillwalk Tours

Jason is een Mexicaans-Canadees die graag de wereld rondreist en nieuwe mensen ontmoet wanneer hij maar kan. Na het zien van alle schoonheid die zowel Canada als Mexico te bieden hebben, besloot hij er zijn zoektocht van te maken om zoveel mogelijk plaatsen te bezoeken. Hij heeft al veel plaatsen van zijn lijst in Amerika, Europa en Azië bezocht. Na Ierland te hebben ervaren en verliefd te zijn geworden op zijn cultuur, mensen en verbluffende natuurlijke schoonheid, besloot Jason naar Ierland te verhuizen. Na zoveel tijd te hebben gereisd, wilde hij een baan in de toeristische sector vinden waar hij andere reizigers kon helpen. Het was toen dat hij Hillwalk Tours vond, en de rest is geschiedenis!

Na enige tijd bij het Sales team te hebben gewerkt, besloot Jason het een beetje te veranderen en zich bij zijn collega’s in het Product team aan te sluiten. Hij heeft nu het genoegen de route-beschrijvingen en documenten te maken die in uw wandelpakket passen, de B&B’s waarin u zult verblijven te vinden en te controleren, en feedback van klanten door te nemen om onze reizen te helpen verbeteren.

Als Jason niet werkt, houdt hij ervan weekendtrips te maken om meer van Ierland te verkennen. Hij vindt het ook leuk om met zijn vrienden af ​​te spreken voor een praatje bij een warme kop koffie of een koude pint in de pub. Op koude, regenachtige dagen speelt Jason graag videogames of kijkt hij naar een goed tv-programma.

De Hillwalk Tour die hij zou kiezen Beara Way
Het wandeltocht niveau die hij zou kiezen Gemiddeld
Het item dat hij zou meenemen op een wandeltocht Een smartphone 📱