Jamie Ralph Hillwalk Tours

Jamie groeide op in een stadje in Galway, in een familie met een voorliefde voor internationale culturen, reizen en talen. Zijn moeder is een Italiaanse spreker die vele jaren in Italië heeft gewoond, zijn neven en nichten zijn opgegroeid in Zambia en Bolivia en zijn grootmoeder vindt haar oorsprong in de stad Lima in Peru. Dit gaf hem vanaf jonge leeftijd een nieuwsgierige interesse in het leven buiten het vertrouwde. De dag na zijn afstuderen aan de universiteit in Ierland, verhuisde hij naar Londen om zijn carrière in communicatie en marketing te ontwikkelen en woonde daar 6 jaar in de sectoren onderwijs en gezondheidszorg. Voordat hij bij Hillwalk Tours kwam, leidde hij de marketingstrategie voor een wereldberoemde vereniging van internationale scholen waar hij de opwindende gelegenheid had om scholen in verschillende delen van de wereld te bezoeken.

Als Marketing Manager is Jamie altijd op zoek naar nieuwe manieren om boeiende wandelverhalen te delen van onze routes in Ierland, Engeland, Schotland en Spanje. Hij is al sinds zijn jeugd geïnteresseerd in het gebruik van digitale technologie om te communiceren en gelooft dat technologie als communicatiemiddel zich in een opmerkelijk tempo heeft ontwikkeld. Hij herinnert zich nog zijn eerste mobiele telefoon waarmee alleen hoofdletters mochten worden gebruikt bij het verzenden van sms-berichten!

Een enthousiaste muzikant die heeft opgetreden en opgenomen in zowel het VK als Ierland, zul je Jamie  waarschijnlijk in het weekend liedjes horen zingen in de hoek van een lokale pub. Hij runt ook een supportersclub voor Engelssprekende fans van het Argentijnse voetbalteam Newell’s Old Boys en van tijd tot tijd vertaalt hij Spaanse inhoud naar het Engels voor de in Rosario gevestigde club.Maar als het op voetbal aankomt, is zijn eerste liefde Tottenham Hotspur. Hij heeft nog steeds een seizoenskaart bij Spurs en reist regelmatig terug naar Londen om ze te zien.

De Hillwalk Tour die hij zou kiezen Beara Way
Het wandeltocht niveau die hij zou kiezen Gemiddeld
Het item dat hij zou meenemen op een wandeltocht Maté thee 🧉