Ellen O’Keeffe Hillwalk Tours

Ellen is geboren en getogen in Galway, in het hart van het westen van Ierland. Ze heeft er haar hele leven gewoond en wordt voortdurend blootgesteld aan de natuurlijke schoonheid van deze gezellige kuststad. Met de contrasterende landschappen van de zandstranden in Salthill en het bergachtige uitzicht op Connemara direct voor haar deur, groeide Ellen op met een groot gevoel voor avontuur. Ze heeft een diepgaande waardering voor haar omgeving en probeert zoveel mogelijk van haar vrije tijd te besteden aan het verkennen van de spectaculaire bezienswaardigheden in Galway, het centrum van de Wild Atlantic Way, en de rest van Ierland.

Als onze Content Creation Specialist heeft Ellen oog voor alles wat creatief is! Van de inhoud van onze website en onze blog, tot onze nieuwsbrieven en al het andere daartussenin, drukt Ellen overal een creatieve stempel op om ervoor te zorgen dat we een onvergetelijke ervaring voor u leveren! Bovendien brengt Ellen met haar ervaring en liefde voor sociale media aandacht voor detail, trending sociale ideeën en een creatieve flair op de sociale pagina’s van Hillwalk Tours. Dus als je onze berichten trending ziet op de sociale platforms, weet je wie er achter de inhoud zit! Natuurlijk, als je onze sociale pagina’s nog niet volgt, zorg er dan voor dat je ze volgt en bekijk de geweldige inhoud daar!😊

Buiten haar werk maakt Ellen van vrijwel alles foto’s en video’s. Het ontwerpen en maken van korte spoelen en TikToks is een recente hobby van Ellen geworden, dus je zult haar altijd aantreffen met een telefoon of camera in haar hand.

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen West Highland Way
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gemiddeld
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Zonnecreme