Eimear Gullane Hillwalk Tours

Eimear komt uit Ballinasloe, Co. Galway en heeft een horeca achtergrond, na vele jaren in het familiehotel in de stad te hebben gewerkt. Na haar studie Toegepaste Talen aan de Universiteit van Limerick, verhuisde ze naar Keulen, Duitsland, waar ze een jaar lang volledig ondergedompeld in de Duitse taal en cultuur doorbracht. Uiteindelijk werd de drukte van het grote stadsleven te veel en begonnen de groene velden van Ierland opnieuw te roepen. Eimear verhuisde naar Galway City op zoek naar een opwindende nieuwe carrière en Hillwalk Tours was de perfecte gelegenheid.

Eimear is het nieuwste lid van het Product Team bij Hillwalk Tours. De belangrijkste prioriteiten van het team zijn onder meer wandelroutes en het maken van route-beschrijvingen voor wandelaars, het oplossen van problemen die klanten kunnen ondervinden tijdens een tocht en het beantwoorden van feedback wanneer een wandelaar naar huis terugkeert. Eimear vindt het wandelen van nieuwe routes en het maken van nieuwe route-beschrijvingen erg opwindend en ze hoopt in de toekomst een aantal wandelingen met haar team te kunnen maken!

Wanneer de werkdag voorbij is, houdt Eimear ervan om fit te blijven met cardio- en gewichtsklassen in de sportschool. Ze vindt het erg belangrijk om fit te blijven, vooral als modern werk vaak zittend is. Tijdens de zomermaanden geniet ze van vroege-ochtend zwemmen in Silver Strand en denkt dat ze de perfecte manier zijn om jezelf aan het begin van de dag te activeren. Eimear is ook een fan van alle dingen misdaad. Van podcasts tot tv-shows en thriller-fictie-romans, ze vindt de psychologie erachter heel fascinerend. Ze volgt momenteel een online introductiecursus criminele psychologie in haar vrije tijd.

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen South West Coast Path
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gemiddeld
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: (Veel) Snacks en snoepjes 🍫