Claire Kieffer Hillwalk Tours

Claire komt uit de Elzas in het oosten van Frankrijk aan de grens met Duitsland, waar ze tweetalig is opgegroeid. Ze studeerde en woonde een paar jaar in Engeland en reisde daarna nog een paar jaar in de VS, Australië, Nieuw-Zeeland en Cambodja. Tijdens haar reizen heeft ze veel prachtige landschappen gezien en de liefde voor het buitenleven en wandelen herontdekt. Na thuiskomst in Europa, vestigde Claire zich in Galway aan de rand van de Atlantische Oceaan en vlak voor de deur van het prachtige Connemara.

Als Customer Experience Manager beantwoordt Claire vragen van collega’s en leveranciers over de wandeltochten en over de wandelpaden. Ze boekt ook tours in alle regio’s en helpt Frans-, Duits- en Engelssprekende klanten zich voor te bereiden op hun reis op een van onze fantastische routes. Ze leest en beantwoordt graag feedback van klanten, een dankbare taak als ze hoort hoeveel onze wandelaars genoten van hun tochten.

Naast haar werk brengt Claire graag tijd door met haar vrienden, schildert ze, of leest en schrijft ze graag korte verhalen en gedichten. Tijdens haar reizen bezoekt ze graag plaatsen waar ze eerder was geweest of verkent ze haar adoptieland, Ierland. Een wandeling door de levendige stad Galway is haar gebruikelijke weekendprogramma, hoewel ze ervan geniet om een berg of twee op te gaan als ze de kans krijgt.

Comments

comments

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Beara Way
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gemiddeld
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Een boek 📖