Claire Kieffer Hillwalk Tours

Claire komt uit de Elzas in het oosten van Frankrijk op de grens met Duitsland, waar ze tweetalig is opgegroeid. Ze studeerde en woonde een paar jaar in Engeland, en reisde nog een paar jaar in de VS, Australië, Nieuw-Zeeland en Cambodja.Tijdens haar reizen zag ze vele prachtige landschappen en herontdekte ze een liefde voor het buitenleven en voor wandelen. Na thuiskomst in Europa vestigde Claire zich in Galway aan de rand van de Atlantische Oceaan en recht voor de deur van het prachtige Connemara.

Als regiospecialist voor Schotland, verzorgt Claire vragen van collega’s en leveranciers over wandeltochten in deze regio. Ze boekt ook wandelreizen in alle regio’s en helpt Franstalige, Duitse en Engelstalige klanten zich voor te bereiden op hun reis op een van onze fantastische routes. Ze geniet van het lezen en beantwoorden van klantfeedback, een lonende taak als ze hoort hoeveel onze wandelaars genoten van hun rondleidingen.

Buiten het werk brengt Claire graag tijd door met haar vrienden, schilderen of lezen en knuffelen met Atticus de poes. Tijdens haar reizen bezoekt ze graag plaatsen waar ze eerder was geweest of verkent ze haar adoptieland, Ierland. Een wandeling door de levendige stad Galway is haar gebruikelijke weekendprogramma, hoewel ze graag een berg of twee beklimt wanneer ze de kans krijgt.

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Beara Way
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gemiddeld
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Een boek 📖