Camille Binaud Hillwalk Tours

Camille groeide op in een klein dorpje in het hart van de Franse Alpen tussen Chamonix en Annecy. Van jongs af aan bracht ze haar vakantie door met het beklimmen van de bergpaden in de zomer en het berijden van de heuvels met haar ski’s in de winter. Ze woonde in een van de meest toeristische regio’s van Frankrijk en  het was dus vanzelfsprekend dat ze haar studies in Toerisme Management heeft gedaan. Ze wilde de wonderen van haar regio aan de hele wereld laten zien! Tijdens haar studie kreeg Camille de kans om te werken in Zwitserland, Engeland, Denemarken en in Nederland. Na haar afstuderen was Camille op zoek naar nieuwe avonturen en koos ervoor om Ierland te ontdekken, aangetrokken door het verbazingwekkende landschap en de beroemde traditionele Ierse muziek. Camille is nu 4 jaar in Ierland en ze vindt het geweldig!

Als regiospecialist voor Engeland en de Camino de Santiago staat Camille in direct contact met onze klanten en onze leveranciers. Ze houdt van niets meer dan het lezen van de prachtige opmerkingen van onze wandelaars na hun tour en kijken naar de mooie herinneringen die ze tijdens hun tour op camera vastlegden! Een ander aspect van haar rol is ook om haar collega’s te helpen ervoor te zorgen dat ze de beste informatie aan onze klanten bieden. Elke dag brengt een nieuwe uitdaging met zich mee en daarom werkt ze graag bij Hillwalk Tours!

Tijdens haar vrije tijd geniet Camille graag van het buitenleven. Als ze teruggaat naar Frankrijk, mist ze nooit de gelegenheid om een ​​paar dagen door te brengen in haar geliefde bergen. Met een vader die chef is, is Camille ook een “fijnproever” en houdt ervan om nieuwe gerechten uit te proberen en nieuwe kleine juweeltjes te ontdekken. Dit is ook wat ze leuk vindt aan Galway, de foodscene daar knettert!

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Speyside Way Whisky Trail
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gemiddeld
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Een kaart 🗺