Aoife Byrne Hillwalk Tours

Zeggen dat Aoife Byrne graag wandelt, is als zeggen dat de paus graag bidt – Aoife is verzot op wandelen! Deze passie is een fundamenteel onderdeel van wie ze is en een goede wandeling op het platteland van Kilkenny, in de buurt van waar ze woont, verheft bij Aoife steevast de geest en laat haar klaar voor actie. Met haar passie voor wandelen was een rol bij Hillwalk Tours een natuurlijke aangelegenheid en begon ze daar in 2015 te werken.

Aoife’s taak bij Hillwalk Tours is het voorbereiden van de wandelpakketten die naar onze wandelaars van over de hele wereld worden verzonden. Ze houdt van haar werk omdat het haar geest actief houdt, haar in goede vorm brengt en haar communicatieve vaardigheden ontwikkelt. Nadat ze als kind een grote hersenoperatie onderging om een ​​tumor te verwijderen, werd de hele rechterkant van het lichaam van Aoife aangetast. Om deze handicap te overwinnen, moest Aoife ongelooflijk vindingrijk en wilskrachtig worden.  Ze schrijft nu bijvoorbeeld met haar linkerhand en na 15 jaar instructie kreeg ze haar volledige rijbewijs. Haar vastberadenheid stelt haar in staat om taken uit te voeren die haar aanvankelijk misschien te ver leken. 

Buiten het werk, en afgezien van haar dagelijkse wandelingen, is winkelen ook een passie van Aoife. Hoewel ze een oog heeft voor de nieuwste mode en van niets liever houdt dan mooie kleding, besteedt ze het grootste deel van haar geld aan haar familie, met name haar neefjes en nichtjes. Dit kan wat ongemak veroorzaken voor haar zussen en broer, vooral met Kerstmis, wanneer de Kerstman ernstig onder druk komt te staan ​​om te concurreren met Aoife. En tenslotte is er reizen. Aoife houdt ervan nieuwe plaatsen te verkennen en nieuwe wandelingen te ontdekken, vooral langs de zee. Haar bucketlist-avonturen omvatten een reis naar Nieuw-Zeeland en een safaritour in Afrika.

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Camino Frances
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gemiddeld
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Een smartphone 📱