Ann O’ Grady Hillwalk Tours

Ann groeide op in een klein dorp in Co. Clare, op een schilderachtige boerderij, omgeven door bergen en natuur. Met de wereldberoemde Burren regio voor haar deur, houdt ze er ontzettend van om zich te begeven in de prachtige omgeving waarin ze is opgegroeid en nu erg lief heeft. Ann heeft Toerisme Management gestudeerd aan het Galway-Mayo Institute of Technology, en in 2013 kwam ze voor het eerst bij Hillwalk Tours werken, voor haar tweede universitaire stage. Sindsdien is ze een waardevol lid van het team geworden.

Als regiospecialist voor Ierland behandelt Ann alle aan Ierland gerelateerde vragen / vragen van leveranciers, wandelaars en collega’s. Met haar diepgaande kennis van alles over Ierland, helpt Ann onze wandelaars graag om hun droomreis te organiseren. Afkomstig uit een landelijke achtergrond is het creëren van nieuwe kansen voor B&B’s in afgelegen delen van Ierland een van Ann’s favoriete aspecten van het werk. Ze is gepassioneerd over duurzaamheid en de bescherming van haar landelijke wortels.

In haar vrije tijd houdt Ann van reizen. Vorige zomer reisde ze naar meer dan 7 Europese landen en ze ziet er naar uit om wat verder te ontdekken wat Europa te bieden heeft. She houd ook van yoga en van het (af en toe 😊 ) helpen op de familieboerderij. Haar droomvakantie is om op safari te gaan in Botswana en daar de giraffen te voeden 🦒.

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Camino Frances
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gemiddeld
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Zonnebril!! 😎