Amy Flaherty Hillwalk Tours

Amy komt uit County Clare aan de westkust van Ierland, hoewel ze, toen ze jonger was, ook veel tijd in Donegal en Galway heeft doorgebracht! Haar liefde voor reizen bracht haar ertoe cultuur, geschiedenis en talen aan de universiteit te studeren. Werk en studie stints in Spanje, Ballinskelligs, Dublin en Limerick koesterden en bevorderden haar liefde voor avontuur en exploratie. Ze heeft gewerkt in copywriting, vertaling, onderwijs, ontwerp en administratie… ze houdt van een uitdaging!

Amy kwam bij Hillwalk Tours omdat ze deel wilde uitmaken van een team dat gedenkwaardige en duurzame ervaringen samenstelt voor mensen van over de hele wereld! Haar rol als Customer Experience Specialist met Spaans omvat het goed contact hebben met klanten en leveranciers over alle aspecten van de Hillwalk Tours-ervaring: routes, accommodatie, routebeschrijvingen en nog veel meer! Als lid van het Customer Experience-team werkt ze samen met haar collega’s om ervoor te zorgen dat zowel onze klanten als ons hele team hun dag gelukkig afsluiten! Duurzaamheid, het ondersteunen van lokale bedrijven en investeren in beleving en niet in consumptie en materialisme zijn kernelementen die ze erg belangrijk vindt.

Buiten haar werk houdt Amy van het koken van heerlijke veganistische maaltijden, schilderen, kaarsen maken, een goed boek en natuurlijk wandelen en ontdekken! Er is niets meer de moeite waard dan het ontdekken van een verborgen natuurlijk juweeltje, een gezellig trefpunt of een verlaten strand – waarvan er genoeg zijn in Ierland! Ze is ook een grote fan van lokale markten en bezoekt graag de marktjes in Galway en Limerick wanneer ze kan. Naast het ondersteunen van kleine lokale bedrijven, gelooft ze dat het ook de gemeenschapszin versterkt!

Comments

comments

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Camino Frances
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Gemiddeld
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Een substantiële mueslireep!