Alice Scholze Hillwalk Tours

Alice werd geboren in Leipzig, Oost-Duitsland. Op jonge leeftijd verhuisden haar ouders naar Freising, een klein stadje in de buurt van München in het prachtige Beieren. Bij een internationaal groothandelbedrijf kreeg ze de kans om naar Los Angeles, Californië te verhuizen. Alice heeft altijd al willen reizen en de wereld willen zien, dus ze heeft er niet lang over nagedacht en heeft deze geweldige kans geaccepteerd. Ze reisde door de Verenigde Staten en kreeg veel van dit wijdverspreide land te zien. Na veel ervaring opgedaan te hebben in het leven en werken in de Verenigde Staten, besloten Alice en haar man dat het tijd was om verder te gaan met een ander avontuur, dus keken ze op een kaart en kozen Ierland. Ze pakten hun koffers, hun dochter en de hond in en stapten in het vliegtuig naar Dublin.

Alice is sinds kort een lid van het Hillwalk Tours Team als verkoop- en klantenondersteuningsadviseur. Met haar tweetalige ervaring is zij een contactpersoon voor de klanten in het Duits en Engels. E-mails beantwoorden en wandeltochten organiseren met de best mogelijke klantervaring in gedachten. Alice houdt van interactie met klanten en luisteren naar hun reisverhalen. Ze heeft er zelf ook een paar om te vertellen en deelt ze graag.

In haar vrije tijd kun je er zeker van zijn dat ze gewapend is met haar breinaalden of achter haar spinnewiel, omdat ze graag dingen met haar handen maakt en oude tradities in leven houdt. Wanneer Alice onderweg is, neemt ze haar camera mee omdat ze een fervent hobbyfotograaf is en altijd klaar staat voor die speciale foto van haar geliefde Ierse platteland.

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Speyside Way Whisky Trail
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Rustig
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Haar camera! 📸