Alex Guglielmi Hillwalk Tours

Alex groeide op in Zuid-Frankrijk in een familie met een Italiaans-Spaanse afkomst en bracht een deel van haar jeugd door in Noord-Italië. Dankzij haar ouders’ liefde voor de natuur, bestonden haar vakanties in de Alpen en Pyraneeën uit zwemmen en hiken in de zomer en skiën in de winter. Daardoor ontwikkelde ze al op jonge leeftijd een liefde voor de bergen. Iets wat haar, later, in haar volwassen leven bijbleef terwijl ze wandelreizen maakte door Schotland, Scandinavië en recent ook IJsland en de Kanarie Eilanden. Op haar achttiende verhuisde ze naar Londen om archeologie te studeren en werkte mee aan opgravingen in Wales, Spanje en Frankrijk. Nadat ze afstudeerde werkte ze een jaar in Hamburg om daarna in 2012 naar Ierland te verhuizen. Een land waar ze tijdens haar tienerjaren verliefd op was geworden. Na een paar jaar lesgeven op de faculteit Keltische Studies in Dublin, besloot ze haar liefde voor buiten en haar passie voor talen te combineren bij Hillwalk Tours.

Als Sales en Customer Support coördinator is Alex het eerste contactpunt voor veel klanten en beantwoordt ze mails in het Frans en Engels. Ze organiseert ook wandelreizen voor klanten, boekt B&Bs, regelt bagagetransport en zorgt dat elke wandelaar een onvergetelijk reiservaring heeft. Het allerleukste aan haar baan vindt ze dat ze haar liefde voor de locaties kan delen met de klanten en ze kan helpen om de beste vakantie- en wandellocatie te vinden.

Naast haar werk houdt Alex van alpinisme, en wil ze graag Ben Nevis en Mont Blanc beklimmen. Ze is ook fan van trailrunning, triatlons en multisport wedstrijden. Maar als het buiten verschrikkelijk is, vindt ze het heerlijk om te breien of om een goed boek te lezen met het gezelschap van haar twee katten.

De Hillwalk Tour die ze zou kiezen Hadrian’s Wall Path
Het wandeltocht niveau die ze zou kiezen Uitagend
Het item dat ze zou meenemen op een wandeltocht: Een reisdagboek