> COVID-19 Update van Hillwalk Tours

Laatst bijgewerkt: 22 februari 2022

De coronapandemie (COVID-19) heeft geleid tot een enorme verstoring van het wereldwijde reizen en heeft een grote impact gehad op het leven en de persoonlijke gezondheid van individuen. Meer dan ooit is het opnieuw verbinden met de natuur en het buitenleven misschien nog nooit zo belangrijk geweest voor mensen. Daarom wilden we onze trouwe klanten informeren over hoe ze op een veilige en verantwoorde manier kunnen reizen en opnieuw contact kunnen maken met het buitenleven terwijl de normaliteit begint te hervatten en de wereld weer opengaat.

Afhankelijk van het land van uw gekozen reis, zie de volgende links voor meer informatie over reisrichtlijnen:

  • Voor de EU en tours in Ierland of Spanje (Camino), kun je meer informatie vinden op de Re-open EU-website:

Daarnaast heeft Hillwalk Tours ook een Boek met vertrouwen-beleid opgesteld om ervoor te zorgen dat u in het volste vertrouwen een tour bij ons kunt boeken en dat u weet dat we flexibel zijn als het gaat om het wijzigen of aanpassen van uw oorspronkelijke plannen. Als er onduidelijkheid bestaat over actieve beperkingen voor uw wandeltour, nemen we zes weken voor de startdatum van uw reis proactief contact met u op om eventuele huidige beperkingen te bespreken die van invloed kunnen zijn op uw geplande reis en wat de beste opties voor de toekomst zijn.

Klanten kunnen opnieuw rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen, maar aangezien onze teamleden op afstand blijven werken vanuit hun eigen huis, kan ons Call-team een toegewijd Customer Experience Team-lid nodig hebben om u terug te bellen om al uw vragen te beantwoorden. Als alternatief kunt u een lid van ons toegewijde Customer Experience Team bellen door een korte e-mail naar ons te sturen, en zij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Tijdens uw tour vragen we u om de veiligheidspraktijken van lokale bedrijven ten allen tijden na te leven en te respecteren en om ook nog steeds gezichtsmaskers mee te nemen als onderdeel van de essentiële wandeluitrusting voor uw reis.

We danken u voor uw voortdurend begrip en steun in deze uitdagende en moeilijke tijd. We kijken er naar uit om jullie op een veilige en verantwoorde manier weer in contact te brengen met de natuur en het buitenleven.