> COVID-19 Update van Hillwalk Tours

De pandemie van het Coronavirus (COVID-19) heeft het reizen over de hele wereld enorm verstoord en we wilden onze trouwe klanten informeren over onze reactie op deze snel veranderende en onzekere situatie.

Het is onvermijdelijk dat veel geplande wandeltochten worden of kunnen worden beïnvloed door voortdurende reisbeperkingen, annuleringen van vluchten, officieel reisadvies door de staat en reisverboden terwijl het Coronavirus zich blijft verspreiden. We begrijpen de teleurstelling die deze situatie voor velen heeft veroorzaakt en we werken er hard aan om de best mogelijke oplossingen te bieden aan onze klanten, waarvan we weten dat ze met spanning uitkeken naar hun wandelvakantie met Hillwalk Tours. We doen ons best om flexibel te zijn om ervoor te zorgen dat uw wandeltocht in de toekomst doorgaat, zodra het mogelijk is om opnieuw te reizen.

Met dit in gedachten hebben we al contact opgenomen met iedereen die de komende zes weken een Hillwalk Tours wandeltocht zou beginnen om hen te helpen hun tour zonder extra kosten te herboeken voor een toekomstige datum. Voor klanten die een wandeltocht hebben geboekt die over meer dan zes weken begint, zullen we ook met u samenwerken om uw tour opnieuw te boeken voor een alternatieve datum in 2020 zonder extra kosten.

Ons toegewijde klantenserviceteam ontvangt momenteel zeer veel vragen en aanvragen en ze werken hard om zo snel mogelijk te reageren op elke e-mail die ze ontvangen.

Als u nog geen contact hebt gehad met Hillwalk Tours om de status van uw aanstaande tour te bespreken en u zich zorgen maakt over hoe het Coronavirus uw reis kan beïnvloeden, neem dan contact met ons op via e-mail op bookings@hillwalktours.com onder vermelding van uw boekingsreferentienummer in het onderwerp.

Bedankt voor jullie begrip en steun in deze uitdagende en moeilijke tijd. We kijken ernaar uit om iedereen in de nabije toekomst weer op de paden te krijgen!