Hillwalk Tours - Camino de Santiago - Vragen

Hoe boek ik mijn wandelvakantie?

1. Kies simpelweg het type wandelreis die u wilt nemen: ‘Rustig’, ‘Gemiddeld’ of ‘Uitdagend’

2. Vervolgens, besluit hoeveel dagen u op reis wilt zijn

3. Klik op de ‘Maak een Boeking’ knop rechtsboven op onze webpagina

4. Vul tenslotte ons boekingsformulier in en maak een aanbetaling van 100 € per persoon

Wat gebeurt er nadat ik heb geboekt?

1. Als u betaald hebt met een creditcard (door middel van PayPal) ontvangt u binnen 24 uur een e-mail met een bevestiging van het boekingsformulier en de betaling. In deze e-mail zult u worden gevraagd de gegevens te bevestigen.

Wanneer u betaalt via een overschrijving, kan het een aantal dagen duren voordat de betaling ons heeft bereikt. In dit geval ontvangt u een bevestigingse-mail met het verzoek uw gegevens te bevestigen zodra wij de betaling aan uw boekingsformulier hebben gekoppeld. Het zou kunnen dat u een automatische e-mail ontvangt met het bericht dat uw boekingsformulier is ontvangen, maar dat er geen betaling is binnengekomen – u kan dit bericht dan negeren.

2. Zodra uw bevestiging is ontvangen, beginnen wij met het maken van de boekingen voor uw reis. Daarom geldt: hoe eerder u ons deze bevestiging stuurt, des te eerder wij kunnen beginnen met het boeken van uw tour.

3. Zodra alle regelingen voor uw reis zijn bevestigd (dit proces duurt gewoonlijk zeven tot tien werkdagen), ontvangt u van ons een uitsplitsing van het uitstaande saldo en de uiterste betaaldatum.

4. Zodra de laatste betaling is ontvangen, sturen wij u een bevestigingsemail toe.

5. Uw wandelpakket wordt een maand voor de start van uw reis per post naar uw huisadres gezonden (op verzoek kunnen we dit eerder doen). Als de begindatum van de tour minder dan een maand in het verschiet ligt, wordt uw wandelpakket verstuurd naar de eerste accommodatie waar u verblijft, zodat u deze op het moment van aankomst kan ophalen. In dit geval zullen wij ook de digitale kopieën van de documenten uit het pakket versturen per e-mail.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Deposits and Final Payments can be made using:

1. Creditcard - via PayPal, gebruikt door 200 miljoen mensen over de hele wereld voor het maken van veilige online creditcard betalingen). Let op: als u in het verleden reeds een PayPal rekening heeft geopend, dan moet u om een betaling te doen inloggen op deze rekening.

2. Overboeking – neem alstublieft contact met ons op voor de bank- en rekeninggegevens.

end faq

camino de santiago - Samos - wandelvakantie spanje.jpg