Santiago de Compostela route

Door te verblijven in de allerbeste accommodatie langs de Camino Frances, verandert een 'goede' Camino wandeltocht in een 'onvergetelijke' Camino wandeltocht.

Om die reden zijn wij persoonlijk langsgegaan bij alle accommodatie waar u verblijft. Ervaar een mix van kleine familiehotels, boetiekpensionnetjes, casas rurales (lokale boerenhuisjes) en traditionele pazos (landhuizen).

wandelen camino frances accommodatie casa rural

Vanwege beperkte overnachtingsmogelijkheden langs de Camino de Santiago is het mogelijk dat we een locatie voor u boeken voor meer dan één nacht, met transfers van en naar de route. Deze transfers worden over het algemeen uitgevoerd door uw gastgevers of een lokaal taxibedrijf. De kosten zitten bij de prijs inbegrepen en het reisschema van de wandeling zal in deze gevallen niet veranderen.

Over het algemeen proberen wij accommodatie te boeken die zo dicht mogelijk bij lokale faciliteiten ligt. Als u op een afgelegen locatie verblijft (waar toegang tot lokale restaurants moeilijk is), zullen uw gastgevers zorgen voor een goede maaltijd.

Camino Frances - wandelvakantie spanje.jpg