Santiago de Compostela route

Gun die vermoeide benen een beetje rust en boek een extra nacht om bezienswaardigheden langs de Camino Frances en in Santiago de Compostela te verkennen!

Santiago de Compostela: Het eindpunt van de pelgrimstocht, Santiago de Compostela, biedt veel meer dan de beroemde kathedraal met het altaar voor Sint Jakobus. Ontdek de pleinen en nauwe steegjes in het oude centrum van Santiago de Compostela, een UNESCO-Werelderfgoed dat wordt beschouwd als een van 's werelds mooiste stedelijke landschappen.

Sarria: Ontdek de middeleeuwse atmosfeer in de aantrekkelijke historische wijk van deze eeuwenoude, oorspronkelijk Keltische stad. Of neem een korte taxirit voor een bezoek aan het beroemde zesde-eeuwse klooster van Samos. Sarria is al sinds de middeleeuwen een van de belangrijkste plaatsen langs de Camino de Santiago. Gelegen op net iets meer dan honderd kilometer van Santiago is het bovendien een belangrijk beginpunt voor pelgrims.

Melide: Dit charmante marktplaatsje ligt ongeveer halverwege tussen Sarria en Santiago de Compostela. In het middeleeuwse stadscentrum met nauwe, kronkelende straten vol winkels, bars en restaurants. In een van de traditionele 'pulperias' kunt u de lokale specialiteit 'pulpo' (octopus) proeven.

Boek extra dagen

Kies WAAR u wilt verblijven.

Beslis HOEVEEL NACHTEN u nodig heeft.

Ga naar het BOEKINGSFORMULIER en vul 'Additional Nights Required’ sectie in

De prijs voor een extra nacht op al onze Camino wandelreizen begint vanaf € 40 per persoon per nacht of vanaf € 55 voor individuele wandelaars met eigen privékamer. Accommodatie voor alle etappes vanaf Sarria tot A Rua is € 50 per persoon per extra overnachting of € 70 voor alleenreizende wandelaars. Accommodatie in Lavacolla en Santiago begint vanaf € 55 per persoon per extra overnachting of € 80 voor alleenreizende wandelaars.

1 Let op: als u een extra nacht boekt op een locatie die niet langs de route van uw tour ligt, moet u uw bagage zelf meenemen naar deze locatie.

sint jacobsroute - wandelen spanje.jpg