Beste medewandelaars,

We weten dat jullie allemaal graag de wandelpaden willen verkennen en Hillwalk Tours staat ​​klaar om dit voor jullie te laten gebeuren! Zodra het weer mogelijk is, zullen onze tours doorgaan tot onze gebruikelijke einddatums (in de meeste gevallen tot eind oktober 2020).

Maar aangezien het wandelseizoen dit jaar is ingekort door wereldwijde evenementen, hebben we overwogen hoe we dit jaar meer mensen kunnen helpen om van het buitenleven te genieten.
We zijn verheugd aan te kondigen dat we afspraken hebben gemaakt met onze accommodatie- en transportpartners om de einddata voor een select aantal van onze wandeltochten te verlengen tot later in het seizoen 2020.

Behalve dat u hierdoor meer keuze heeft voor wanneer u uw wandelvakantie wilt nemen, door wat later in het jaar te wandelen krijgt u ook de kans om de wandelpaden en accommodaties te ervaren tijdens een rustiger seizoen en zo te kunnen te genieten van een meer serene en stille tijd in het jaar.

Natuurlijk zijn er nog enkele onzekerheden, maar we zullen ons best doen om alle vragen waar mogelijk te beantwoorden.

Zie hieronder voor details over welke tours later dan normaal beschikbaar zijn voor 2020.

We zijn ook van plan om op verzoek de meeste van de onderstaande tours vanaf een eerdere datum dan normaal aan te bieden voor het 2021 seizoen. Als dit u interesseert, neem dan contact met ons op en dan kijken we wat we voor u kunnen doen.

Houd er rekening mee dat het maken van een wandeltocht buiten het gebruikelijke wandelseizoen uw ervaring kan beïnvloeden en mogelijk wat extra voorbereiding vereist om het plezier van uw tour te maximaliseren. We zullen tijdens uw boeking alle nodige informatie verstrekken, evenals gedetailleerde aanbevelingen in uw wandelpakket, om uw reis onvergetelijk te maken!